User: Password:
   Keep me logged in.
Register  |  I forgot my password

Login  |  Register

Pendapatan Lumayan dan Berterusan

Iklaniaga Classifieds  - PERHATIAN PEMILIK BISNES! TIADA BERITA GEMBIRA SELAIN POST INI... BACA DENGAN TELITI!

Posted:Tuesday December 04, 2012
Title:PERHATIAN PEMILIK BISNES! TIADA BERITA GEMBIRA SELAIN POST INI... BACA DENGAN TELITI!
    Main Image:
    Description:

    Salam hormat, Bagaimana kesihatan anda pada hari ini? Saya harap anda berada dalam sihat walafiat. Hari ini saya ada berita gembira untuk anda. Sebelum ini kita dapat lihat ramai orang sedang ligat mempromosikan produk mereka melalui Facebook. Tapi tahukah anda, mereka yang berjaya menghasilkan jualan melalui Facebook adalah sangat sedikit bilangannya.

    Kenapa situasi ini boleh berlaku? Kita dapat lihat pada hari ini, Facebook kini menjadi tempat medan pertempuran peniaga-peniaga. Mereka berlumba-lumba untuk dapatkan jualan walaupun kebanyakan mereka mempromosikan produk masing-masing dengan 'Redah' sahaja!

    Persaingan yang tinggi telah wujud di antara para peniaga di Facebook dan mereka merungut GAGAL membuat jualan walaupun sudah melakukan promosi gila-gila. Tapi tahukah anda mereka telah melakukan kesilapan besar? Walaupun mereka melakukan promosi secara besar-besaran tetapi jika mereka tidak menggunakan teknik dan kaedah yang betul,mereka akan tetap GAGAL melakukan jualan yang lumayan!
     

    *****************************************

    Lihat website Facebook-X pada link di bawah:

    http://www.facebook-x.com/hop.php?ref=duitsenang

    *****************************************


    Kali ni, anda tak perlu bersedih dan pening kepala lagi. Dua orang pakar pemasaran Facebook telah bergabung tenaga menghasilkan satu produk hebat yang baru iaitu FACEBOOK-X! Mereka berdua dikenali sebagai Haszoor Muaidi dan Wazeen Azizan yang mana mereka sentiasa mencari alternatif bagaimana untuk memasarkan produk mereka di Facebook! Dan pada hari ini mereka telah bongkarkan Rahsia Sulit Bagaimana mereka jana pendapatan sehingga RM10,000 sebulan hanya melalui Facebook! Heyy..Ini kisah benar bukan omong-omongan..:)


    Yang lebih menarik lagi, apa yang dibongkarkan oleh mereka berdua adalah teknik dan kaedah yang tepat untuk memasarkan produk hanya melalui Facebook Peribadi sahaja! Ia lebih senang,cepat dan tanpa pening kepala. Tanpa FB Ads, Tanpa FB Aplikasi,dan makna kata lain tanpa kerja Teknikal! Menarik bukan? Ini bermakna, mereka yang umur sekolah rendah pun mampu belajar dan aplikasikan teknik dan kaedah ini, apatah lagi anda. Jadi, saya tak mahu bazirkan masa anda untuk terus baca email ini kerana produk FACEBOOK-X ini adalah satu produk HOT dan tidak dinafikan lagi dengan gabungan dua idea dapat menghasilkan satu produk yang AWESOME!!!

    Jika anda benar-benar mahu meningkatkan jualan produk atau servis sehingga 300%, Ya! inilah produk terbaik untuk anda miliki secepat mungkin.

    *****************************************

    Lihat website Facebook-X pada link di bawah:

    http://www.facebook-x.com/hop.php?ref=duitsenang

    *****************************************

    Sehingga kita berjumpa lagi. Saya harap sekali lagi saya dapat bantu anda dengan menyarankan produk-produk berkualiti seperti ini.

    Sekian,terima kasih. Ikhlas,

    LINDA AZAM

    Address:Lot 12365, Jln Pantai (Belakang Masjid Lama), Kg Sura Tengah, Dungun, Terengganu, 23000, Malaysia
    City:Dungun
    Contact This Lister
     

    Latest Featured Listings

        Price Posted
    Selamat Datang Ke Alam Kemewahan

    Tahukan anda? Kami dahulu juga seperti anda. Bezanya, kami ambil tindakan dengan pantas. Kami jadikan Laman Social sebagai mesin menjana pendapatan. Samada secara sepenuh masa ataupun part-time.


    More Details

    RM 0.00Sep-18-14


    Miliki Duit Cara Senang Rasa Nak Pitam Tengok Duit Masuk RM500 Sehari Santai DiRumah!

    Surirumah jana RM35,000 dari rumah?

    http://MisiKekayaan.com

    Mungkin anda tidak percaya, begitu juga dengan saya pada mulanya. Mana mungkin surirumah boleh buat duit sebanyak itu dengan internet?

    ...
    More Details

    RM 0Aug-03-14


    PELUANG BISNES PREPAID TUNETALK TONEEXCEL

    Salam Sejahtera, Jika anda masih memikirkan perlu ke anda buat bisnes ni, berikut adalah beberapa sebab mengapa saya pandang ini sebagai satu peluang keemasan.

    1. Pertama ia merupakan produk keperluan. Ada affiliate atau tidak,...
    More Details

    RM 0Jul-11-14


    Toyota Innova 2.0 MPV 8 seater (Self Drive/Chauffeur Service) FOR RENT

    **Toyota Innova 2.0 MPV 8 seater for rent (Self Drive/Chauffeur Service)
    ** We provide rental for daily, weekly & monthly basis to both corporate & leisure travelers.

    Price : RM280 (self drive)
    ...
    More Details

    RM 280Jul-09-14


    Hanya Bermodal RM6 Untuk Jana Pulangan RM300.000

    Rakan-rakan ! Buatlah bisnes ini, rugi sangat-sangat jika anda tak buat! Income berterusan . walau pun modal tk mewah tapi sistem yang berkualiti dan maju membutkan perniagan bertambah maju kerana liputan perniagaan seluruh pelusuk...
    More Details

    RM 6.00May-29-14


    BUSINESS FOR SALE | SANTAI SURI SPA

    SANTAI SURI SPA FOR SALE


    More Details

    RM 100,000Feb-26-14


    Kerja Part Time: Bisnes Beg & Fesyen Hong Kong & Korea

    TANPA MODAL dan STOK - Bisnes memasarkan beg tangan dan fesyen impot dari Hong Kong dan Korea. Boleh bekerja Partime / Berniaga dari Rumah dengan mudah.

    Anda berpeluang untuk membuat bisnes memasarkan beg tangan dan fesyen...
    More Details

    RM 0Jan-06-14


    Kerja dari Rumah: Bisnes Beg & Fesyen Hong Kong & Korea

    Bisnes TANPA MODAL dan STOK - Bisnes memasarkan beg tangan dan fesyen impot dari Hong Kong dan Korea. Boleh bekerja Partime / Berniaga dari Rumah dengan mudah.

    Anda berpeluang untuk membuat bisnes memasarkan beg tangan dan...
    More Details

    RM 0Jan-06-14


    EMAS TERMURAH DI MALAYSIA - EMAS DELAY

    Emas Delay menawarkan harga yang termurah di Malaysia. Beli setiap gram dengan harga RM150 dan diberi rebate menunggu RM8.50 setiap bulan

    Kalau tunggu 5 bulan , rebate menjadi RM8.50 x 5 = rm42.50 (rebate)

    ...
    More Details

    RM 0Nov-24-13


    SENARAI NAMA PENCARI PELUANG

    RIBUAN PENCARI PELUANG PERCUMA! Kenapa bazirkan wang menempah iklan, jika anda boleh menghubungi pencari peluang dengan mudah. Kami mempunyai ribuan senarai nama terkini dan panas. 500 senarai nama = RM60 , 1000 senarai nama= RM100. PERCUMA...
    More Details

    RM 0Sep-29-13


    Leapfrog Toy Tag Junior Book Pal PRE ORDER FREE POS

    This is a pre order item with special offer price. Order will open until 30/09/2013 only.

    For more info and product video, please visit our web or SMS / WhatsApp to 014 - 938 3468

    Description :

    LeapFrog Tag...
    More Details

    RM 108Sep-23-13


    Sign up saja terus dibayar USD15 instantly and additional USD2 per click

    Daftar melalui link diberikan. kemudian Promosikan link personal anda, Setiap klik dari link anda, anda dibayar USD2.


    More Details

    RM freeSep-19-13


    Rental Car

    Kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa. SPEC: Perodua Viva, new car,1000cc, Auto. Rental Rate: Per Day RM100 Above 3 Days RM90. DOCUMENTATION : 1. PHOTOSTAT IC 2. PHOTOSTAT DRIVING LICENSE 3. ELECTRICITY/WATER BILLS 4. DEPOSIT OTHERS:...
    More Details

    RM 100Sep-06-13


    Make Money With Online

    Wanna make FREE MONEY?????
    NO NEED DEPOSIT????
    NOW U CAN....
    HERE THE PROOOF


    More Details

    RM 0Aug-28-13


    Kerja di rumah

    Perlukan pekerjaan? Hanya di rumah!!!

    http://onlyinmalaysiamah.com/index.php?ref=aisyahyvonne


    More Details

    RM 0Aug-15-13


    PAKEJ BULAN MADU DI PULAU LANGKAWI

    Pihak EMARBookings menawarkan pakej 2 hari 1 malam, harga serendah RM320.00 untuk 2 orang termasuk penginapan, lawatan sekitar tempat-tempat menarik di Pulau Langkawi, lawatan ke Pulau Dayang Bunting, Pulau Beras Basah & Pulau Singa...
    More Details

    RM 320.00Jul-27-13


    Pembiayaan Peribadi Untuk Kakitangan Kerajaan dan Badan Berkanun

    Pembiayaan Peribadi Untuk Kakitangan...
    More Details

    RM 0Jul-04-13


    Dapat RM20 bagi setiap unlocked borang

    RM2000-RM5000 seminggu. Bagi mereka yang hanya duduk di rumah dan di hadapan komputer. Online job yang sangat mudah. Hanya pastikan untuk unlocked form dan dapat RM20 bagi setiap satu form. Kerja mudah dan ringkas. Untuk mendaftar, sila...
    More Details

    RM 50Jun-05-13


    Extenze - Terbaik untuk lelaki

    Salam sejahtera. Ramai di antara kita iaitu kaum Adam yang lemah,gagal bertahan, gagal memuaskan isteri disebabkan ketidak mampuan kita menangani masalah seksual.Begitu juga size senjata sendiri iaitu Mr.Penis. Jika sendiri dah tidak berpuas...
    More Details

    RM 0May-26-13


    INGIN MEMILIKI FARMASI COSWAY?????

    PELUANG MILIKI KEDAI FARMASI SERBANEKA anda sendiri yang berkonsep seperti Watsons & Guardian. Modal bersih RM5,300 shj. Pendapatan mencecah 5angka sebulan. Semua kos kedai RM1.2juta dibiayai oleh dana francais BERJAYA GROUP BHD secara...
    More Details

    RM 5300May-21-13


    • Link Info Niaga



    web hosting

    kl-adpost classifieds